Vi bytter navn.

AGA har endret navn til Linde. AGA har vært en del av Linde siden 2000 og består av region Nord-Europa, som inkluderer Norden og de baltiske landene. Nå vil vi også få samme navn – AGA blir til Linde. Kundeforhold og engasjement innen innovasjon, pålitelighet og sikkerhet forblir uendret.

Visste du at:

Linde ble grunnlagt for nesten 140 år siden? Teknologi, innovasjon og en nyskapende tankegang har karakterisert Linde helt fra begynnelsen av.

Visste du at:

Applikasjoner fra Linde bidrar til at våre kunder reduserer sitt CO2-utslipp betydelig?

Spørsmål og svar

Klikk på spørsmålet for å lese mer om navneendringen.

 • Hvorfor endrer AGA virksomhetens navn til Linde?

  Lindes nylige sammenslåing med Praxair har skapt en global markedsleder innen industrigasser og medisinske gasser. Med en så sterk global posisjon, tror vi at det er en stor fordel for vår egen markedsposisjon å gå sammen med ett felles navn. Slik at vi som globalt selskap kan fremskynde utviklingen og være en drivkraft for deling av kunnskap til stor nytte for våre ansatte, kunder, partnere og agenter. Vi vil presisere at Praxair i Norge og Europa, ikke er en del av Linde grunnet konkurranseregler fra myndighetene.

  Shadow
 • Vil kunder oppleve en forskjell etter at vi har skiftet navn?

  Kunder vil ikke oppleve en forskjell fra hvordan vi driver virksomheten i dag. Alle kontakter og kundeforhold forblir de samme.

  Shadow
 • Hvordan vil navneendringen påvirke de ansatte?

  Virksomheten vil ikke endre seg, vi er fortsatt de samme folkene som jobber for å gi kundene de beste mulige produktene og tjenestene.

  Shadow
 • Når vil navneendringen finne sted?

  Den formelle navneendringen vil finne sted i Q1 i 2020. Kjøretøy, lastebiler og kontorer, samt et utvalg av kunders tanker og anlegg, vil bli prioritert og skifte logo i løpet av en overgangsperiode.

  Shadow
 • Hvorfor beholder dere AGA som varemerke på noen produkter?

  Propanprodukter, produkter for kullsyreholdig drikke og utstyr vil fortsette å bli markedsført under varemerket AGA. Dette fordi AGA er anerkjent for kvalitet, pålitelighet og utmerket kundeservice innenfor disse kategoriene. Siden varemerket AGA er en fordel for disse produktkategoriene, vil disse forbli uendret.

  Shadow